PR Vård Hemsjukvård

Nu har du chansen att söka ett trevligt arbete som sjuksköterska inom basal hemsjukvård! Vår fina enhet i Nynäshamn behöver förstärkning av fler kompetenta medarbetare.Du kommer att  arbeta kvällar och helger med stor möjlighet att påverka ditt schema.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i hemsjukvården kommer du att arbeta självständigt men ha ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter och arbeta bland annat som larmsjuksköterska och ta emot larm från vårdguiden, men du kan även ha fasta patientbesök. Dina patientbesök kommer omfatta bland annat administrering av mediciner och injektioner, hantering av picc-line och CVK,  trachvård, omläggningar, katetersättning/spolning samt att självständigt göra medicinska bedömningar.  

Du kommer även vara arbetsledare för ett antal undersköterskor.  Arbetet innebär såväl direkt- som telefonkontakt med patienter, anhöriga och medarbetare samt dokumentation i vårt patientjournalsystem. Du kommer under arbetet använda dig av PR Vårds egna miljöklassade bilar som används av all vår personal.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska och har minst två års arbetserfarenhet som sjuksköterska samt innehar B –körkort. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom hemsjukvård. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta samt har bred medicinsk kompetens. Vidare ser vi även att du är en prestigelös, noggrann och flexibel person som inte ser förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.

Om oss

PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård. Vår hemsjukvård bistår landsting, kommuner och privata aktörer med vårdtjänster utförda av ambulerande sjuksköterskor och undersköterskor. Varje månad genomför vi 45 000 vårdbesök i Stockholms län – från Österåker i norr till Nykvarn i söder. Som anställd hos kan du i stor utsträckning välja när, var och hur du vill arbeta. Vi erbjuder fasta anställningar på hel- eller deltid, liksom uppdrag på viss tid.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön/ Timersättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 30-90%
Ort Nynäshamn
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/76
Kontakt
  • Maria Belin, 08-40901395
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2019-02-01

Tillbaka till lediga jobb