PR Vård Socionom

Har du socionomexamen och erfarenhet av att arbeta som chef och/eller inom hemtjänst? Är du redo för att ta ditt nästa steg i karriären och arbeta som konsult?

Just nu söker PR Vård en socionom för kunds räkning. Du erbjuds att arbeta som konsult som enhetschef där din erfarenhet kommer att uppskattas och komma till användning. Uppdraget är i sydöstra Sverige.

Tveka inte - sök nu! Rekrytering sker löpande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som enhetschef inom hemtjänstområdet hos en av våra kunder söderut i Sverige.

Som socionomkonsult hos PR Vård Socionom kommer du att vara anställd hos oss men vara placerad hos din uppdragsgivare.

Kvalifikationer
Du har socionomexamen samt erfarenhet inom hemtjänst och har arbetat som chef tidigare. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och flexibel. Du har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer då ditt arbete är omväxlande. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd och engagerad. Våra kunder förväntar sig att du är effektiv i ditt arbete samt att du uttrycker dig väl i det svenska språket såväl i tal som i skrift.

PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi är anslutna till Almega och följer kollektivavtal.

Om oss
PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård, elevhälsa, socionom och på vår egen mottagning. Vi har uppdrag hos både regioner och kommuner, samt inom den privata sektorn. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi vet att du som anställd är förutsättningen för framgång. Därför lägger vi stor vikt vid dina behov och önskningar. Hos oss får du handledning och rådgivning i arbetet och möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder friskvårdsersättning och pensionssparande. Vi är anslutna till Almega och följer kollektivavtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Anställningen avslutas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/188
Kontakt
  • Isabel Karlsson, 08 409 010 47
Publicerat 2017-09-14
Sista ansökningsdag 2017-10-14

Tillbaka till lediga jobb