PR Vård, Elevhälsa

Är du redo för nya utmaningar i ditt yrkesverksamma liv - missa inte denna chans till att jobba som sjuksköterska på en liten gemytlig skola i centrala Gävle. Uppdraget rör sig om 4 timmar varannan vecka. 

Chans för uppdragsspecifik lön finns. 

Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktigt del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.

Vi ser gärna att du:

- har god förmåga till struktur och planering

- tycker om och har lätt för samarbete

- har respekt för alla människors lika värde

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.


Rekrytering sker löpande och därför hoppas vi att du ansöker redan idag!


PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Om oss

PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård, elevhälsa och på vår egen mottagning. Vår bemanning och rekrytering har uppdrag hos både landsting och kommuner, samt inom den privata sektorn. Vår elevhälsa samarbetar med fristående och kommunala skolor runtom i Sverige, både på grund- och gymnasienivå. Vi bemannar allt från kortare insatser för tillfälliga behov till helhetslösningar med vårdgivaransvar. Vi erbjuder både fasta anställningar på hel- eller deltid och uppdrag på viss tid. Företaget är auktoriserat av Almega, vilket innebär att verksamheten är kvalitetssäkrad och följer kollektivavtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 4 timmar varannan vecka
Ort Gävle
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2017/179
Kontakt
  • Sofia Carlsson, 08-409 010 42
Publicerat 2017-10-24
Sista ansökningsdag 2017-11-24

Tillbaka till lediga jobb