PR Vård Socionom

PR Vård är ett familjeägt företag med ”extra hjärta” där våra värderingar kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Idag verkar vi på uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer inom vården i Region Stockholm. Under de senaste åren har PR Vård förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare som vill att PR Vård står för det goda mötet där medarbetare och patienter blir sedda och lyssnade till.  Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som arbetar med två verksamhetsområden: hemsjukvård, där vi varje månad utför cirka 100 000 hemsjukvårdsbesök, samt vår barnmottagning, till vilken vi välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år. För mer information se www.prvard.se

Välkommen att arbeta som konsult hos oss. Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet från arbete i kommun, som biståndshandläggare och/eller socialsekreterare.

Som konsult hos oss kan du arbeta inom privat eller kommunal verksamhet, med längre eller kortare uppdrag. Du får möjligheten att delta i regelbundna nätverksträffar där du bygger nätverk med andra konsulter, både socionomer och andra yrkeskategorier, så som sjuksköterskor, psykologer och läkare. Varje år erbjuder vi även våra konsulter att delta på interna föreläsningar, där vi tillsammans fördjupar oss i för arbetet aktuella ämnen.

Arbetet som konsult är varierande och flexibelt. Har du frågor kring din anställning, funderingar kring uppdraget eller några andra reflektioner du vill ta upp finns alltid möjligheten att tillgå den konsultchef på PR-vård som är ansvarig för uppdraget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad socionom.

Vi ser gärna att du:

- har god förmåga till struktur och planering

- tycker om och har lätt för samarbete men även har förmåga att arbeta självständigt

- har respekt för alla människors lika värde

Rekrytering sker löpande ansök därför redan idag!

PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Om oss

PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare.  Vår bemanning och rekrytering har uppdrag hos både landsting och kommuner, samt inom den privata sektorn. Våra socionomer arbetar inom olika områden i socialt arbete runtom i Sverige. Vi bemannar allt från kortare insatser för tillfälliga behov till helhetslösningar. Vi har tjänster på hel- eller deltid och uppdrag på viss tid. Företaget är auktoriserat av Almega, vilket innebär att verksamheten är kvalitetssäkrad och följer kollektivavtal.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/293
Publicerat 2016-12-21
Sista ansökningsdag 2017-01-21

Tillbaka till lediga jobb